Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 16:40 - Не ви ли стана ясно , че Кремиковци края на май го закриват !
Автор: kremikovtzi Категория: Бизнес   
Прочетен: 4505 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2009 16:40


Като отидем при адвокатката ще се посъветваме с нея как да постъпим ! Тя пое ангажимент да проучи на какъв етап е делото по несъстоятелност и какво следва , защото е ясно , че информацията , която идва от синдика и синдикатите е доста изкривена ! Мисля , че на всички вече ви е станало ясно , че най-късно края на май Кремиковци ще спре окончателно ! Вие трябва да решите за себе си , кое предпочитате :
1. Да работите дотогава ( ако не ви съкратят ) без пари , за да пълните гушите на знайни и незнайни шефчета ! Един път седмично синдикатите да ви разхождат из София и да връчвате сакрални декларациии !  Да ви обещават социални програми и солидни обещетения ! Накрая да ви бият шута по-живо , по-здраво !
2.Да покажете , че сте хора с достойнство и да си потърсите организирано правата , заобикаляйки синдикатите и безплатните им адвокати ! Така има шанс да постигнете по-добри условия за обещетение и най-вече ще бъдете с високо вдигнати глави !


Тагове:   май,   ясно,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katan - Кремиковци е най-големият гаф
16.03.2009 16:52
на социалистичвското строителство у нас!
Навремето имах един професор по икономическа география,който открито заклеймяваше този грандиозен обект на нашенското неграмотно мислене!
Кой нормален държавник би се наел да направи металургичен КОМБИНАТ в собствената си столица?! И то без обезпечени ресурси?!
Много пъти съм си задавала въпроса :"Ами, ако стане нещо и от СССР спрат да ни доставят суровини?!"
Е, случи се! За нещастие пак потърпевши са с нищо невиновните работници! А виновните къде са?!
НЯМА ТАКИВА!:(
цитирай
2. анонимен - Колеги, не мислете че като се объ...
16.03.2009 16:54
Колеги, не мислете че като се обърнете към адвокат нещо ще направите. Преди време Ви писах със случката в бившия Тръбопрокатен завод на Кремиковци. Тогава пробраваха схемата, тя стана. Сега я прилагат мащабно в Кремиковци. Не се надявайте на нищо.
цитирай
3. анонимен - Какво пречи да опитаме ?
16.03.2009 16:58
Или Мълчанието на агнетата е запазена марка за кремиковските работници ! Стига с това овчедушие !
Ако човек сам не си помогне и не си потърси правата и господ няма да му помогне ! Животът е устроен така ,че ако не си търсиш правата и си мълчиш това ти става система ! Бягаш - отиваш при друг работодател и след време те сполетява същата съдба ! Примери бол ! Помислете върху думите ми !
цитирай
4. анонимен - Не навсякъде в природата има нах...
16.03.2009 17:01
Не навсякъде в природата има находища на руда. Не всяка страна има излаз на голям воден басейн. Въпреки това се развива металургия. Престанете с тия приказки, че не било икономически изгодно......
Че била металургията на дотаций. Хората стоманени мил. и милиард. станаха щото не разбират от бизнес. Чакат на дотаций. Като се почне от науч. сътр. до проф., ама наши дет ги чаткат нещата та стигнахме на дотаций от ЕС. Ама нали са професори, са некадърни да си ги получат.
цитирай
5. анонимен - ехо,към 1
16.03.2009 17:36
в Англия има 3 находища на желязна руда -две от които са с по-ниско съдържание от кремиковското,но за твое сведение имат над 20 доменни пещи,от европейските държави единствено Швеция не си внася руда от вън, а какво да кажем за Япония-на която суловините пристигат от разстояние средно 3000 морски мили,е дали някоя държава от т.нар. развити си е отрязала това производство питам аз,но не от 20г в България единственото ,което се прави е да се руши ,без да се създава ново-е икономика с виртуални пари не се прави- видя се какво стана с САЩ-все някога срещу виртуалните пари ,трябва да има и реално производство-с фризьори и шапкари и шоу бизнес нищо добро не е чака България, а случайно твоя професор да ти е споделил,че поради обвързаност на плановото стопанство преди 90-та година и с цел по-ниски цени на крайните продукти в строителство и машиностроене Кремиковци и бил принуден да продава под себестойност-затова са били и тези дотации-справка -може да попиташ проф.Душанов от УНСС-катедра счетоводство-той е бил главен експерт в комитета по планиране по времето на Живков.Дали ще го има Кремиковци или не- е въпрос на държавна политика-жалкото е,че за тези години след 90-та година се извървихасамо "експерти" по съсипване на икономиката-може би това е целта да се забием в първото стъпало на така нар.индустриална революция-когато земята е била основно средство- ,е в Япония вече са преминали в съвсем ново развитие на технологията- ма ние трябва явно да се върнем в предучилищната паралелка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kremikovtzi
Категория: Бизнес
Прочетен: 1015556
Постинги: 26
Коментари: 800
Гласове: 73
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031